Markt
2801  Gouda

Dagelijks, wordt gestart vanaf 18 Dec 2024, tot en met 21 Jan 2025.

Aanvang: 09:00 - Einde: 23:00

Uniek! Kom Schaatsen op de unieke Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis én beleef de winter op het mooiste marktplein van Nederland

IJspret!
De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis is een jaarlijks terugkerend evenement op de Markt van Gouda en is niet meer weg te denken uit de Goudse winter. Dit oer-Hollandse evenement staat garant voor ijspret voor tienduizenden schaatsliefhebbers. De Goudse IJsbaan is uniek, omdat je rondom het historische stadhuis kunt schaatsen op de Markt midden in het centrum van Gouda. Het is een sprookjesachtig beeld met Anton Pieck-allure. Kleine kinderen zetten hun eerste voorzichtige pasjes op het ijs, jongeren volgen clinics en grootouders zwieren arm in arm over het ijs.

Sfeervolle Koek & Zopie
Naast de Goudse IJsbaan ligt de gezellige Koek & Zopie. Je hebt hier een uniek panoramisch uitzicht op de rode luikjes van het stadhuis en de ijsbaan. Een heerlijke plek om op te warmen na het schaatsen of om te genieten van de spelende kinderen op het ijs.

Programma met Side-events!
Van Discoschaatsen op elke vrijdagavond tot speciale norenavonden en van Schaatsclinics tot en met de mascotte GIJS-Fandag! Naast het reguliere schaatsen zijn er leuke programmaonderdelen. Het programma wordt dagelijks op de website van de Goudse IJsbaan bijgehouden.
Kijk hier voor het volledige programma.