Wekelijks op Woensdag, wordt gestart vanaf 5 Jun 2024, tot en met 28 Aug 2024.

Aanvang: 09:00 - Einde: 16:30

Dol op antiek, vintage of retro spullen? Kom naar het Gouds Montmartre en waan je in GOUDA KAASSTAD even in Parijs. Tijdens het Gouds Montmartre staan er 140 kramen met unieke items: van antieke meubels tot kleding, je vindt er van alles. 

Als u wilt weten of de Montmartre op een bepaalde datum doorgaat, kunt u altijd de website van de organisatie checken. Hier staat vaak op het laatste moment op of het doorgaat (bijvoorbeeld i.v.m. weersomstandigheden).

Gouds Montmartre

Op het Marktplein van Gouda, rondom het eeuwenoude Goudse Stadhuis, wordt er elke woensdag een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Bijzondere, zeldzame voorwerpen uit 'grootmoeders tijd' en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis, je vindt het in hartje Gouda! Het wemelt bij het Gouds Montmartre dan ook van de spullen van vroeger. Antiek, curiosa, oude boeken, prenten, platen, postzegels, beschuitbussen en verzamelobjecten; het is te veel om op te noemen. Je kunt het in Gouda vinden mits je goed snuffelt en struint tussen de kramen. 

Toeristen, dagjesmensen, maar ook de Goudse bevolking weet de weg te vinden naar deze curiosamarkt. Het Goudse Montmartre is qua omvang, frequentie (zo’n zestien afleveringen per jaar) en aantal bezoekers (4.000 per keer) uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in de open lucht op het gebied van antiek en curiosa. Op zoek naar een koopje, cadeau voor een verjaardag of een apart uniek, antiek object? Bezoek dan de Goudse Montmartre!

Info: Org. Van Aerle,
Tel. 0492-525483 
Email: kantoor@vlooienmarkten.nl
Website: www.vanaerlebv.nl

Liefde voor Brocante!
Naast het Gouds Montmartre heeft Gouda ook diverse antiek en brocante winkels die zeker een bezoek waard zijn! In dit artikel leest u hier meer over.