Dagelijks, wordt gestart vanaf 26 May 2022, tot en met 27 May 2022
Aanvang: 10:00 - Einde: 17:00

Tijdens Hemelvaartsdag en de dag erna, vormen de Goudse Keramiekdagen jaarlijks een drukbezocht terugkerend tweedaags evenement van keramisten uit binnen- en buitenland.

Gouda heeft een lange historie in de keramiek, zowel ambachtelijk als artistiek. Daarvoor is veel belangstelling van keramiekliefhebbers. Dat blijkt uit de Goudse Keramiek Tweedaagse die we jaarlijks organiseren op Hemelvaartsdag en de vrijdag erna. Het evenement trok de laatste jaren rond de 25.000 bezoekers.

Tijdens die twee dagen vindt niet alleen een keramiekmarkt plaats met 100 exposanten maar ook wedstrijden, keramiekexposities, concerten, stadswandelingen en andere activiteiten voor jong en oud. In 2020 en 2021 konden de keramiekdagen niet plaatsvinden door de Corona pandemie, maar voor 2022 zijn er grootse plannen. In samenwerking met Museum Gouda, De Sint Jan en andere Goudse instellingen zullen de keramiekdagen weer en in volle luister worden georganiseerd en door de festiviteiten rond Gouda 750 jaar stad belooft het een bijzondere aflevering te worden.

Waar: Markt, centrum

Aanmelden keramisten nu geopend Klik hier