Korte Groenendaal 8
2801 JN  Gouda

(06) 12779085

www.kaasvankees.nl

Kaas van Kees is de lekkerste kaas met de hoogste kwaliteit voor een vaste lage prijs!!

Producten met een pure smaak  en een goed verhaal

Als u de kaaswinkel binnenkomt, dan ziet, voelt en beleeft u een stukje ambacht. Want kazen - zowel boerenkazen uit Nederland als bijzondere kazen uit Italië, Spanje en Frankrijk - zijn echt een passie voor de eigenaren Kees en Joke. De zoektocht naar producten met een mooie, pure kwaliteit en een eerlijke prijs levert een breed assortiment op in de kaaswinkel van Kaas van Kees. Elke kaas heeft een eigen verhaal en de medewerkers vertellen die verhalen met plezier aan elke klant die het horen en proeven wil.
Kaas van Kees in de Korte Groenendaal biedt u een breed assortiment Goudse, Noord Hollandse- en Boerenkaas tegen scherpe prijzen. Tevens vindt u hier veel verschillende soorten kruidenkaas. De boerenkaashoek is uiteraard altijd goed gevuld! Ook kleine kaasjes van de boerderij, die gemakkelijk mee te nemen zijn, zijn er in meerdere smaken. Kortom, hier ervaart u het ambacht: Kaas.

Open:  wo t/m vr 08.30 - 17.30 uur   |    Za 08.30 - 17.00 uur

RECEPT: Gevuld stokbrood 

Ook bij Kaas van Kees kaas zover je kunt kijken. Goudse kaas, natuurlijk. Maar ook Noord-Hollandse kaas, buitenlandse kaasjes en geitenkaas. Je kunt hier letterlijk van het oude ambacht proeven! We vroegen deze kaaskenners bij uitstek (Kees en Joke hebben vijf kaaswinkels!) naar een recept voor een gezellig informeel avondje. Dus: snel klaar, verrassend én lekker. 

Ingrediënten voor 4 personen
4 dunne baguettes
200 gr. boerenroomboter ‘Joliene’
400 gr. boerenkaas met kruiden of romige belegen boerenkaas 
verse bieslook of lente-ui

Bereiding
Snijd de baguettes horizontaal open. Besmeer de onderkanten met ca. 50 gr. roomboter, en bestrooi ze met bieslook (of lente-ui). Beleg ze dan met de boerenkaas (100 gr.) Leg de bovenkant er weer op en beleg die met nog twee (dunne) plakjes kaas. Bak ze ca. 10 minuten in de oven (180 gr). Heerlijk bij een soepje!