Gouderaksedijk 24B
2808 NG  Gouda

0182 600 842

www.theaterbakkerheij.nl


Iedereen maakt goede en slechte dagen mee en dat maakt Cookhouse herkenbaar.

De broers maken muziek voor een breed publiek door onderwerpen aan te kaarten die ons allemaal raken; vriendschappen die uit elkaar groeien, hopeloze romantische songs die je doen denken aan die ene oude liefde van vroeger, maar bovenal; negativiteit omzetten in positieve vibes. Door een eerlijke en echte band met zichzelf te hebben, en ook toe durven geven aan gevoel, komt er pure muziek tot stand die onze wonden doet helen, al is het maar voor even.

De invloeden die ze al van kinds af aan hebben meegekregen – van pop tot jazz en van rock tot country – bepalen de unieke sound van Cookhouse. Ze vinden humor erg belangrijk en dragen een onbevangen liefde voor hun familie en vrienden. Live is de positieve energie van deze jongens moeilijk te ontwijken. Ze sturen je terug de wereld in met een lading positieve energie.

Hoogtepunten: Popronde 2017 • 3FM Talent 2018 • Voorprogramma’s: Roxeanne Hazes (Tour) – Jeremy Loops (Paradiso) – Jack & The Weatherman (Tour) • Streams: > 3M • Maandelijkse luisteraars: 13.500