Dagelijks, wordt gestart vanaf 22 Jun 2023, tot en met 26 Jun 2023.

Aanvang: 10:00 - Einde: 22:00


Vanaf donderdag 22 juni 5 dagen vol zand, gezelligheid, sport en spel

Er staan uiteraard weer verschillende toernooien op het programma, nieuw dit jaar: het Maatschappelijke Organisaties Toernooi op donderdag en het Lerarentoernooi basisonderwijs op vrijdag. Uiteraard nemen ook bedrijven, vrienden en leraren van het voortgezet onderwijs het tegen elkaar op in de welbekende toernooien.

Family on the Beach
Kom zondag 25 juni gezellig met het gezin of de hele familie naar de Goudse Markt. Geniet van elkaar, doe een van de leuke spelletjes, laat je schminken, bouw een zandkasteel en neem een drankje. Kijk naar de strijd bij het vriendentoernooi en sla zelf ook even een balletje!

Friends & Fun!
Er zijn nog plekken beschikbaar bij het vriendentoernooi op zondag 25 juni van 13.00 – 16.00 uur! Verzamel je vrienden en/of familie, bedenk een toffe teamnaam en schrijf je team(s) in via de website. Per team betaal je € 95,- incl. 10 consumptiemunten. Ga de strijd aan, met én misschien wel tegen elkaar!

Van donderdag 22 juni t/m maandag 26 juni 2023 wordt het mooiste marktplein van Nederland weer omgetoverd tot een uniek stadsstrand. Een lang weekend vol sport en spel!

Kom genieten van heerlijke drankjes aan de beachbar en geniet 5 dagen lang van al het sport, spel en de gezelligheid op de Markt. Bekijk het volledige programma op de website: www.goudabeachexperience.nl