01-06-2021

Lees onderstaande informatie goed door om op de hoogte te zijn van de impact hiervan op de bezienswaardigheden, horeca, winkels en activiteiten in de binnenstad.

We vragen een ieder zich zoveel mogelijk aan de geldende regels te houden. Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte en draag waar nodig een mondkapje. Actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen ervan zijn te vinden op Rijksoverheid.

Steeds meer open!
Vanaf 5 juni 2021 zijn restaurants, winkels, bezienswaardigheden, musea, theater, bibliotheek en bioscopen weer open! Reserveren is vaak verplicht. Houd je aan de basisregels en kijk bij de betreffende locatie voor actuele (reserverings)informatie.

Wil je toch liever vanuit huis Gouda beleven? Kijk dan op vanuitjehuis.nl of kiesvoorlokaal.nl. Op deze website vind je alle restaurants, winkels en andere ondernemers die in het lekkerste eten, de mooiste cadeaus en meer leuks bij je thuis bezorgen. Kijk voor een duidelijk overzicht van de winkels in de binnenstad waar je online kan bestellen op www.shopingouda.com.

Op onze Facebook en Instagram delen wij de leukste tips en uitjes. Houd deze social kanalen dus ook zeker in de gaten.

GOUDA KAASMARKT

Vanwege COVID-19 is de verwachting dat deze zomer helaas geen GOUDA KAASMARKT plaats zal vinden. Zodra hierover meer informatie bekend is, zullen wij dat hier vermelden.

Uit & thuisagenda
Kijk in de uit- en thuisagenda voor een overzicht van alle activiteiten in Gouda, online en offline.

Bezorgen zonder zorgen
Alles van jouw favoriete Goudse winkel graag thuisbezorgd? Dat kan omdat de Binnenstad Gouda een samenwerking is gestart met Bezorging Zonder Zorgen. Neem contact op met jouw favoriete winkel en ontvang jouw vertrouwde spullen aan je voordeur!