15-11-2021

Lees onderstaande informatie goed door om op de hoogte te zijn van de impact hiervan op de bezienswaardigheden, horeca, winkels en activiteiten in de binnenstad.

We vragen een ieder zich zoveel mogelijk aan de geldende regels te houden.
Actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen ervan zijn te vinden op Rijksoverheid.nl. Meer vragen? Bel: +31 247 247 247

In alle publiek toegankelijke binnenruimtes geldt een mondkapjesplicht. Dat betekent dat het mondkapje op moet in winkels, op stations, in ziekenhuizen en verpleeghuizen en in overheidsgebouwen.

De mondkapjesplicht geldt niet op plekken waar bezoekers een coronatoegangsbewijs moeten tonen, zoals bijvoorbeeld in de horeca. Wel moet de horeca, net als de winkels, om 20.00 uur sluiten. Veel restaurants zijn weer gestart met het thuisbezorgen en afhalen voor een heerlijk thuisdiner. Kijk bij de betreffende restaurants voor meer informatie.

Wil je liever Gouda vanuit huis beleven? Kijk dan op kiesvoorlokaal.nl. Op deze website vind je alle restaurants, winkels en andere ondernemers die in het lekkerste eten, de mooiste cadeaus en meer leuks bij je thuis bezorgen. Kijk voor een duidelijk overzicht van de winkels in de binnenstad waar je online kan bestellen op www.shopingouda.com.

Op onze Facebook en Instagram delen wij de leukste tips en uitjes, houd deze kanalen dus ook zeker in de gaten!

Uit & thuisagenda
Kijk in de uit- en thuisagenda voor een overzicht van alle activiteiten in Gouda, online en offline.