Gouderaksedijk 32
2808 NG  Gouda

Op vrijdag 26 mei gaat De Theaterbakkerheij naar buiten! Op het GOUDasfalt-terrein, gelegen achter het theater, zal een eenmalig concert plaatsvinden in samenwerking met Riverdale Festival. Het Goudse dancefestival dat op zaterdag 27 mei plaatsvindt, stelt het festivalterrein beschikbaar voor ‘De Theaterbakkerheij Outdoor: Woodstock in Concert’.

Ruud Bakker (De Theaterbakkerheij), Thomas de Boer (Riverdale Festival) en Martin van der Starre (leadzanger van de band Woodstock The Story) kwamen een tijd geleden op een idee: een spectaculair concert op GOUDasfalt, met muziek van het festival waar het in 1969 allemaal mee begon; Woodstock.

MASS Events (organisator van Riverdale Festival op zaterdag 27 mei) gaat dat idee nu realiseren. Op één van de twee podia op het festivalterrein zal een groots concert worden gehouden. De Theaterbakkerheij zorgt voor de muzikale invulling. “Met Riverdale Festival trekken we vooral veel jonge bezoekers die van dancemuziek houden. Door op vrijdag Woodstock in Concert te organiseren kunnen we nu nóg meer verschillende mensen in en om Gouda blij maken gedurende het weekend!” aldus Thomas de Boer van Riverdale Festival.

'Woodstock in Concert’ wordt een avond om niet snel te vergeten. De muziek wordt verzorgd door de topband van de succesvolle voorstelling ‘Woodstock The Story’, waar al vele duizenden bezoekers in Nederland en Duitsland van genoten. De band vertolkt als geen ander de muziek die gespeeld werd tijdens Woodstock in 1969, waar artiesten als Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who en Santana optraden.

Zanger en musicalster Martin van der Starre is leadzanger van de band van Woodstock The Story. Sinds een paar jaar woont van der Starre op loopafstand van De Theaterbakkerheij en GOUDasfalt. “Het is onwijs gaaf om deze show nu hier in Gouda neer te kunnen zetten. We gaan bezoekers helemaal meenemen naar toen. Een driedaags festival in twee uur tijd, te gek!” zegt van der Starre.

Ook Ruud Bakker van De Theaterbakkerheij kan bijna niet wachten. “Vorig jaar hebben we negen avonden op GOUDasfalt gestaan met de grootse voorstelling ‘Gouda Op Sterk Water’. Dit wordt weer heel wat anders, maar minstens zo spectaculair!” zegt Bakker.

Op vrijdag 26 mei kunnen bezoekers een avondvullend programma verwachten. Op het terrein zal een hapje te eten zijn, er is een voorprogramma, de band van Woodstock The Story zal twee uur lang spelen én er komt een afterparty. ‘Love, Peace & Music’ is het motto van de spetterende show.

Kaartjes voor het concert zijn beschikbaar vanaf €26,- en zijn nu te koop via www.theaterbakkerheij.nl