So What! en de Goudse Popschool hebben weer de handen in elkaar geslagen om het Goudse rocktalent even onder de aandacht te brengen.

We hebben drie bands geselecteerd die afgelopen Ouwe Goudse Festival al op ons podium hebben gedaan. We waren ontzettend goed en deze avond zetten ze hun eigen show neer.

FAIRGROUND REVOLUTION

Fairground Revolution bestaat pas een jaar maar ze beginnen al een zeer eigen sound te ontwikkelen. Met de soulful vocals van Emilie, de stuwende ritmes van Virgil en Arie en de elkaar complementerende rock gitaarpartijen van Remco en Michel staat het publiek garant voor een knap staaltje muzikale entertainment.

CHAMPS OF THE AMPS

Champs of the Amps spelen zowel 'classic rock' als 'modern pop' covers. Ze weten het publiek volledig in te pakken met de ruige eerlijkheid van hun vertolking. Door de goede afwisseling tussen rustige en harde nummers, alsook het charisma waarmee de bandleden performen, is het publiek verzekerd van een echte show. Waar Champs of the Amps spelen is het altijd feest.

BEYOND REPAIR

Bio: Beyond Repair heeft een bak aan LIVE ervaring en een groot ouvre bestaande uit veel covers en ook veel eigen werk. Wie Beyond Repair vaker heeft gezien weet wat ze te wachten staat: Een muzikaal feest waarbij drums, bas, maar liefst drie gitaren, piano, zang, tweede stemmen, samba shakers en stampende voeten samen zowel de klassiekers van de Rolling Stones en Bruce Springsteen als de modernere rockers van de Foo Fighters en Frans Ferdinand ten gehore brengen. Wat je favoriete band ook is, goeie kans dat BEYOND REPAIR er een nummer van speelt!

Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl