De combinatie van de sfeer, de ligging en de gemakken maken het tot een uniek locatie.

Onze loft ligt namelijk in het achterhuis van de voormalige stoomdrukkerij Kock & Knuttel en is een romantische en praktische plek van waaruit Gouda en omgeving kan worden verkend. 

Ons huis bestaat uit een voor- en achterhuis. De zolder van het achterhuis is een prachtige ruimte van ongeveer 40m2, met originele balken, veel licht en een intieme sfeer. Er is een slaapgedeelte, een woongedeelte met eettafel en een eenvoudige maar goed uitgeruste keuken (kookpitten, magenetron, koffiemachine, koelkast etc). De fraaie badkamer heeft een regendouche, wastafel en toilet. Naast een 2 persoonbed, is er ook een slaapbank. De bedden kunnen zowel met 1 als met 2 persoonsdekbedden worden opgemaakt.

Gasten Toegang

Via de monumentale hal en een gang bereik je de eigen opgang naar de loft.

Interactie met Gasten

Wij wonen zelf ook in het grachtenpand. Maar doordat het pand twee trappenhuizen heeft, hebben de gasten en wijzelf veel privacy. Op de begane grond komen we elkaar mogelijk tegen. Dat vinden wij een voordeel omdat het de gasten gelegenheid geeft om makkelijk vragen te stellen en wij kunnen desgewenst tips en informatie over Gouda en omgeving geven.

De Buurt

“Bij Koch&Knuttel” ligt aan een prachtig stil grachtje in het kleine centrum van Gouda. Op loopafstand zijn er winkels, restaurants, terrasjes, de St Janskerk, musea en nog veel meer. Op donderdag en zaterdag is er een gezellige warenmarkt en in de zomermaanden is er op woensdag een brocantemarkt. Gouda is een authentiek Oud-Hollands stadje midden in het Groene Hart van Holland. In de omgeving van Gouda kun je kanoën en zeilen op de Reeuwijkse plassen. Ook kun je prachtig fietsen in de omgeving. Er zijn in de directe omgeving fietsen te huur. De steden DenHaag, Rotterdam en Utrecht liggen op minder dan een half uur per trein van Gouda. Amsterdam bereik je binnen het uur.

Vervoersmogelijkheden

Als u met de trein komt dan is Koch & Knuttel ongeveer 10 minuten lopen. Komt u met de auto dan kunt u, na het uitladen van de bagage, dichtbij in een openbare parkeergarage parkeren. Voor bezoekers op de fiets is het mogelijk de fiets in de hal stallen.

Andere Dingen

Er is een steile trap die minder geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn en voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Ontbijt is niet inbegrepen in de prijs, maar is in overleg mogelijk.

Registratienummer: 0513 B644 5E21 2889 9F3E