Turfsingel 34
2802 BC  Gouda

(0182) 52 72 38

www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten (m.u.v. verhuur)

In het kader van de Landelijke Kindermuziekweek brengt Cultuurhuis Garenspinnerij op zaterdag 25 maart om 14.30 uur de kindermuziekvoorstelling “Stapel” van Frisse Oren op het toneel. Deze tekstloze muziekvoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en hun (groot-) ouders.

Muziek maakt kinderen slim! Uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om jouw kind op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek: je wordt er ook gewoon vrolijk van!

Stapelaar en omgooier “Een stille, geconcentreerde stapelaar en een beweeglijke omgooier. De stapelaar zingt zijn blokken omhoog en de omgooier trommelt ze naar beneden. Stapel is een tekstloze muziekvoorstelling over ontdekken, bouwen en afbreken. Met blokken en bouwstenen als percussie-instrumenten en een harp als de hoogste toren. Een intuïtief spel met de zwaartekracht en een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen.”

Speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen Kleurige blokken en bouwstenen zijn instrumenten en blokkendoos tegelijk, met een harp als de hoogste toren. Wat maakt er allemaal geluid in deze grote blokkendoos? Stapel is een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen. Aan het eind van de voorstelling mogen de kinderen ook zelf even kijken op het podium!

· Wanneer? Zaterdag 25 maart, 14.30 uur

· Waar? Theaterzaal in Cultuurhuis Garenspinnerij

· Kosten? €2,50 Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/us7VSN-9bV4 Bestel hier je tickets: Muziekvoorstelling Stapel - Cultuurhuis Garenspinnerij