So What! is drie avonden per week geopend. Vrijdag treedt een band op, een cabaretier of theatergezelschap.

Zaterdag is de soosavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid.

“De stichting stelt zich tot doel het bieden van mogelijkheden tot vorming van en ontspanning voor jongeren, op niet commerciële gronden.” Dit laatste wil zeggen, dat alle activiteiten georganiseerd en uitgevoerd worden door vrijwillige medewerkers, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Alle inkomsten worden gebruikt om de kosten te dekken, zoals onderhoud van apparatuur, vaste lasten, programmeringkosten voor bands, theater en het organiseren van speciale activiteiten.

Alle werkzaamheden binnen So What! worden verricht door vrijwilligers, het boeken van bands, opzetten van een themaweekend, onderhoud aan apparatuur, je kan het zo gek niet bedenken of het wordt gedaan. Dat is dan ook de kracht van So What! om altijd jong te blijven.

Wil je ook een steentje bijdragen om ieder weekend een topweekend neer te zetten en er een grote groep nieuwe vrienden bij te krijgen? Ga dan naar het contactformulier en meld jezelf aan als vrijwilliger. Lijkt bijvoorbeeld licht of geluidstechniek je leuk maar weet je hier niets van? Geen enkel probleem: je krijgt een interne opleiding!

Kijk voor de complete agenda op de website van So What.