Cinema Gouda, dé nieuwste bioscoop van Nederland!

Mededeling i.v.m. COVID-19
Cinema Gouda opent per 1 juni haar deuren weer! Vanzelfsprekend met inachtneming van de strikte maatregelen vanuit de rijksoverheid. Er worden maximaal 30 personen per zaal toegelaten en je dient vooraf je kaartje online te kopen. Voor de uitgebreide maatregelen en voorwaarden, vragen we je te kijken op de speciale webpagina van Cinema Gouda m.b.t. de heropening.

Genieten als een VIP

Cinema Gouda is uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van beeld en geluid. Bovendien bezit zaal 1 de nieuwste techniek voor bioscoopgeluid: Dolby Atmos.
Dolby Atmos heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven!

Cinema Gouda wil het beste voor haar bezoekers. Daarom is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort  en beenruimte in de zes zalen. Bovendien beschikt  zaal 1 over 38 VIP­-stoelen  met een extra brede zitting en bredere armleuningen plus een tafeltje voor een hapje en drankje.

Over Cinema Gouda

Cinema Gouda heeft 6 zalen, waarvan 4 zalen zijn uitgerust met 3D. Verder zijn er 2 bars, 786 stoelen en 38 VIP-stoelen. Dankzij het vele gebruik van glas is er in Cinema Gouda ook na de film genoeg te zien: vanaf de bovenste etage biedt de foyer een imposant uitzicht over Gouda in westelijke richting.