Stap deze zomer in de historie met het Goudse Gidsen Gilde

Het Goudse Gidsen Gilde is de grootste aanbieder van stadswandelingen in Gouda. Meer dan 25 ervaren gidsen staan dagelijks voor u klaar om u de mooiste plekjes van Gouda te laten zien. Denk daarbij aan het Stadhuis in laatgotische stijl, de Sint-Janskerk met zijn 70 gebrandschilderde ramen en het Catharina Gasthuis, van oorsprong een ziekenhuis. Ook de Kaaswaag, waar boeren eeuwenlang hun kazen met paard en wagen aanvoerden, kent een rijke historie.

Interesse om met ons mee te wandelen?
Tijdens de zomermaanden kunt u op drie dagen van de week een instapwandeling boeken:

Vanaf woensdag 5 juni t/m woensdag 28 augustus kunt u iedere woensdag tijdens Gouds Montmartre een stadswandeling maken langs fraaie poortjes, door smalle steegjes en langs oude hofjes. 

Vanaf donderdag 4 april t/m donderdag 29 augustus kunt u na de Goudse Kaasmarkt een historisch stadswandeling maken langs de belangrijkste monumenten van Gouda, maar u komt ook op minder bekende en verborgen plekjes van de stad. 

Vanaf zaterdag 1 juni t/m zaterdag 31 augustus (met uitzondering van zaterdag 6 juli) kunt u mee op ontdekkingstocht langs de mooiste en belangrijkste gebouwen van de stad. De binnenstad van Gouda telt ruim 300 monumenten. De wandelingen beginnen op alle dagen om 14.00 uur en duren tot 15.30 uur. Wij vertrekken vanaf de Goudse Waag/VVV Gouda aan de Markt in Gouda.

De prijs bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Het aantal personen per gids is maximaal 20. Natuurlijk is het ook mogelijk een groepswandeling te maken, bijvoorbeeld voor een familiefeestje of bedrijfsuitje. Kijk op onze website voor meer informatie.

U kunt een reservering maken via www.goudsegidsengilde.nl. Graag tot ziens bij één van onze wandelingen.