Shop Art | Kunst Kijken & Kopen

In de zomerexpositie ‘Shop Art’ exposeren van 28 juni t/m 20 augustus zo’n 30 kunstenaars bij De Firma | kunstcentrum Gouda (voorheen Firma Van Drie). De kunstwerken zijn divers en vriendelijk geprijsd, maximaal €150. De titel van de expositie is een knipoog én een oproep om kunst te kopen: de expositieruimte is omgetoverd tot een ware ‘kunstwinkel’. Een mooie gelegenheid om een uniek kadootje of wat moois voor jezelf uit te zoeken. Je kunt direct betalen én het kunstwerk gelijk meenemen.

Het aanbod is heel divers en voor een breed publiek: je treft er sieraden, schilderijen, fotografische kunst, beelden, keramiek en grafische kunst. Het werk is zowel abstract als realistisch en de exposanten zijn allemaal Goudse of regionale kunstenaars. Als je alleen de expositie wil zien, is het ook de moeite waard om het kunstcentrum geheel vrijblijvend binnen te lopen. Wellicht kom je toch nog in de verleiding iets mee te nemen!

De Firma biedt een podium voor ruim 100 professionele kunstenaars uit Gouda en omgeving. Het kunstcentrum, gelegen naast Museum Gouda, is een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. De Firma maakt het mogelijk voor kunstenaars om te exposeren, optredens te verzorgen en deel te nemen aan activiteiten en projecten. Tegelijkertijd kunnen bezoekers uit Gouda en het Groene Hart op deze manier kennismaken met alle vormen van hedendaagse kunst.

Shop Art leuk gevonden? Kom ook eens naar een van de volgende exposities:
23-08 / 17-09  ‘Vrouwen met perspectief’ 
                         Marianne Lint en Jos van der Biezen 
29-09 / 15-10  ‘Schaduw en licht’
                         Ellen Pattenier en Marc Vercouteren
18-10 / 05-11  ‘De Reis’ 
                         Ank van der Wal

De Firma | kunstcentrum Gouda
Open: woensdag t/m zondag, 12.00 – 17.00 uur.

Achter de kerk 13,
2801 JX Gouda (naast Museum Gouda)

Tel. 06 - 293 386 59
www.defirmagouda.nl