De Kleischuur: Een unieke culinaire ervaring aan het water in Gouda. Wij werken met direct lokale en veelal biologische producten.

Een unieke culinaire ervaring aan het water in Gouda. Wij werken met direct lokale en veelal biologische producten.

Ons concept is gericht op transformatie en duurzaamheid. In 2014 met de verbouwing van de oude Kleischuur, die vroeger onderdeel was van de Plateelfabriek Zuid Holland, aan het water in Gouda tot het restaurant dat u vandaag kunt beleven.

Door de focus te leggen op gerechten waarin groenten de hoofdrol spelen kunnen we onze culinaire horizon verbreden en tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst.” We begrijpen dat elke gast unieke voorkeuren heeft als het gaat om voedsel, en we willen een menu bieden dat aan al die behoeften voldoet”, daarom kan er optioneel ook gekozen worden voor een aanvullend stukje vlees of vis.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van producten uit Nederland, met vriendelijke attente bediening en een avondvullende bijzondere ervaring bij restaurant De Kleischuur.

Onze locatie is ook een officiële trouwlocatie. Besloten feestjes en zakelijke bijeenkomsten zijn ook welkom. Kijk op ons website of contact ons voor meer informatie. Zie www.dekleischuur.nl

Restaurant de Kleischuur heeft dit jaar een vermelding in de de Gault Millau gids!