De Kleischuur: Een unieke culinaire ervaring aan het water in Gouda. Wij werken met direct lokale en veelal biologische producten.

Een unieke culinaire ervaring aan het water in Gouda. Wij werken met direct lokale en veelal biologische producten.

Ons concept is gericht op transformatie en duurzaamheid. In 2014 met de verbouwing van de oude Kleischuur, die vroeger onderdeel was van de Plateelfabriek Zuid Holland, aan het water in Gouda tot het restaurant dat u vandaag kunt beleven.

Wij gebruik veel creatieve processen zoals fermentatie, het maken van eigen tempeh met NL producten, miso's, garums en conserveren. Vegan, vegetarian en gluten-vrij zijn allemaal mogelijk bij De Kleischuur. Vlees en vis is een kleiner onderdeel in ons menu. Wij bepalen het menu, je kan vooraf aangeven wat eventuele dieetwensen zijn. Er kan gekozen worden uit ons 4 of 5 gangen diner. Bij iedere gang hebben wij een pairing wijn of non alcoholische drank.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van producten uit Nederland, met vriendelijke attente bediening en een avondvullende bijzondere ervaring bij restaurant De Kleischuur.

Onze locatie is ook een officiële trouwlocatie. Besloten feestjes en zakelijke bijeenkomsten zijn ook welkom. Kijk op ons website of contact ons voor meer informatie. Zie www.dekleischuur.nl