Turfsingel 34
2802 BC  Gouda

(0182) 52 72 38

www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten (m.u.v. verhuur)

Cultuurhuis Garenspinnerij gaat een structurele samenwerking aan met de Regenboog Alliantie Gouda. Zo openen wij op donderdag 17 november onze deuren om de Regenboog Alliantie welkom te heten in de culturele huiskamer van de stad. Mensen kunnen elkaar iedere derde donderdag van de maand tussen 20.00 en 22.00 uur ontmoeten in het Regenboogcafé. Uiteraard geeft het cultuurhuis een cultureel tintje aan deze avonden.

Diverse en inclusieve samenleving

De Regenboog Alliantie Gouda is belangenbehartiger voor Goudse lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans, intersekse, queer, aseksueel en iedereen die zich hier op een of andere manier in herkent (lhbtiqa+). Net als Cultuurhuis Garenspinnerij streeft de Regenboog Alliantie naar een diverse en inclusieve samenleving waar iedereen welkom is en die werk maakt van gelijkheid en emancipatie. Daarom is het logisch dat deze twee organisaties elkaar hebben gevonden in dit nieuwe structurele samenwerkingsverband.

Culturele huiskamer van de stad

Als culturele huiskamer van de stad, zet Cultuurhuis Garenspinnerij haar deuren wagenwijd open voor de Regenboog Alliantie. In het Regenboogcafé kun je terecht voor ontmoeting, een drankje en om met elkaar in gesprek te gaan. Of nog leuker: spelletjes spelen en gezamenlijke activiteiten organiseren.

Kunst en cultuurbeoefening

Uit onderzoek van de WHO blijkt dat mensen op sociaal, mentaal en fysiek vlak baat hebben bij kunst en cultuurbeoefening. Vanuit die gedachte is deze samenwerking ontstaan. Op deze avonden wordt ruimte geboden voor gevoelens, afleiding, elkaar inspireren en het delen van ervaringen met gelijkgestemden.

Kom aanwaaien of storm binnen, iedereen is welkom!