Bloemendaalseweg 34a
2804AB  Gouda

(0182) 514219

www.kinderboerderijgouda.nl

Openingstijden

1 oktober t/m 30 maart
dinsdag t/m zondag 10:00 - 16:30
1 april t/m 30 september
dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00

Iedere maandag gesloten (behalve tijdens schoolvakanties in regio midden)
De kinderboerderij is op de volgende feestdagen gesloten: Nieuwjaarsdag en Eerste Kerstdag.

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is een unieke plek aan de rand van Gouda, waar kinderen en volwassenen in contact kunnen komen met allerlei boerderijdieren.

Deze middelgrote kinderboerderij bevindt zich aan de rand van Gouda tussen twee woonwijken. Kinderen kunnen een ochtend of een middag helpen met het verzorgen van de dieren. De Goudse Hofsteden heeft verder een grote speeltuin, een moestuin, een bijen- en vlindertuin, aquaria en een gezellige kantine.

De kinderboerderij organiseert veel leuke en leerzame activiteiten, zo kunnen kinderen iedere dag komen knutselen: houten klompjes schilderen, schilderijtje verven en vele andere mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk een speurtocht te doen of mini-boerengolf te spelen in het weiland. Een overzicht van alle activiteiten is hier te vinden. Hiermee vormt de kinderboerderij niet alleen een prachtige en groene ontmoetingsplek voor inwoners uit Gouda en omgeving, maar is ook een gezellige plek voor een tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht door het Groene Hart. Jaarlijks worden we ruim 100.000 keer bezocht. 

De kinderboerderij beschikt over de volgende voorzieningen: Kantine met verkoop koffie/ thee, ijs en kleine (warme) snacks, speeltuin, natuurspeelstrook en waterspeelplek, weerstation, moestuin en educatieve borders, bijen- en vlindertuin en natuurlijk vele verschillende diersoorten. 

Parkeren: De kinderboerderij beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. De auto kan nabij de kinderboerderij geparkeerd worden op de Hugo de Vrieslaan of de Boerensloot (parkeren in de daarvoor bestemde vakken).