Om er altijd volgens de laatste trends uit te zien, winkelt u bij van der Kam Fashion. Van jong tot oud, van trendy tot casual en meer klassiek!

Al generaties lang geloven wij bij van der Kam in persoonlijke service, specialisme en aandacht voor de klant. Van der Kam is een beleving, de prachtige winkels, de topmerken en het gezellige professionele team zorgen ervoor dat klanten graag terug komen naar ons.

In onze drie sfeervol ingericht winkels in het hart van Amersfoort, Gouda en Zutphen wordt u met een warm welkom ontvangen.

U heeft een ruime keuze uit een groot aanbod van kwaliteitsmerken. Reguliere merken, maar ook aparte, exclusieve collecties die niet in iedere winkel te koop zijn. Daar zijn wij trots op! 

Wij nodigen u daarom van harte uit naar onze winkels te komen en u te laten verrassen door het totaalaanbod


Van der Kam menswear:
Markt 14
2801 JH Gouda
0182-513066

Artu Napoli, Boss, Nino Danieli, Genti, Gentiluomo, Jacob Cohen, Denham,  Lyle & Scott, Blue Industry en zoveel meer.

Naast een groot assortiment in kostuums verzorgen wij ook maatwerk. U kiest zelf de stof, de voering, de knopen en de kleur stiksels uit. Tevens kunt u de breedte van de revers en het type zakken uitkiezen.

Wanneer u eenmaal een maatpak heeft gedragen, wilt u echt niet meer anders!

Van der Kam womenswear:
Markt 12
2801 JH Gouda
0182-866804

Beaumont, Josephine & Co, Repeat, Be Pure, Greenstone, Cambio, Moscow, Scotch & Soda, Colourful Rebel, Penn & Ink, La Dress en zoveel meer.