In Gouda aan de rand van de historische 'Gouwe'-gracht bieden wij u een mooie monumentale locatie voor het kopen of verkopen van úw kunstwerk.

Nicolaas G. van Vliet (links op de foto) en Bert Janssen (rechts op de foto) verklaren: "Wij zien het kopen en verkopen van kunst niet alleen als waardevolle investering, maar bovenal als verrijking van de ziel." Onze eigen interesse omvat vooral de kunstperiode: 1850 tot heden - schilderijen, sculpturen en diverse objecten. Ons belangrijkste doel is u -als geïnteresseerde koper of verkoper van klassieke en moderne kunst- op een persoonlijke en professionele manier assisteren en begeleiden. Daarnaast is het taxeren van kunstwerken ook een van onze vele interesses.

Kijk eens op uw gemak rond op onze website, maak uw keuze uit het veelzijdige aanbod en neem contact op met Gents Fine Art. Heeft u meer informatie nodig? U bent -op afspraak- van harte welkom in onze expositieruimte in het centrum van Gouda (Lage Gouwe 2) waar onze collectie permanent getoont wordt. Klaar om u te inspireren!