Stadswandelingen Gouda is sinds 2015 actief in Gouda met het rondleiden van gasten die onze mooie historische stad bezoeken.

Ons enthousiaste team van gidsen heeft de opleiding voor Goudoloog gevolgd en met succes afgerond. Deze kennis van de rijke Goudse historie willen zij graag met u delen en doen dit op basis van historie met een knipoog, en grappige  anekdotes. Dit maakt de wandeling tot een interessante en ontspannen tour door onze mooie stad. U kunt kiezen uit verschillende wandelingen met elk met een ander item. Regelmatig vullen wij onze kennis over de stad aan. Tenslotte is 1000 jaar Gouda niet niks.     

Onze nieuwste wandeling is de interactieve “ Story Walking” over Pieter Pijnacker. Een gruwelijk waar gebeurd verhaal. We verklappen nog niet alles. Kijkt u maar even op onze site voor verdere informatie.

Nieuw zijn de “supplementen”. Een aanvullende activiteit die u direct kunt bijboeken bij een wandeling.

Voor een kleine meerprijs kunt u diverse ambachten zien uitoefenen of er zelf actief aan meedoen. Bijvoorbeeld een siroopwafel bakken……… Wij nodigen u uit onze site te bezoeken en zien u graag op de Markt in Gouda voor de start van een leuke en leerzame stadswandeling.

Wij verwelkomen u graag.

Team Stadswandelingen Gouda