De bakkerij en lunchroom zijn vanaf 24 juni weer geopend onder de naam Bergs Bakery!

Banketbakkerij Van Vliet is specialist in het bakken van dé ‘Goudse siroopwafels’ naar het oude en geheime recept. Naast deze befaamde koeken heeft Van Vliet nog andere siroopwafelspecialiteiten die u zeker niet mag missen: 

DE ÉCHTE ‘GOUDSE SIROOPWAFEL LIQUEUR’

Een heerlijke zoete likeur voor bij de koffieof na het diner. De ‘Goudse Siroopwafel Liqueur’ is verkrijgbaar in meerdere maten.

DE ‘SIROOPWAFEL-CHOCOLADETRUFFELS’ 

De truffels zijn op meerdere manieren verpakt, zodat u ze gemakkelijk cadeau kan doen of anders voor thuis mee kan nemen. 

Ga langs in de bakkerij! U kunt hier na de GOUDA KAASMARKT zelfs uw eigen Goudse Siroopwafel bakken! Terwijl de zoete geur uw neus activeert, vertellen de trotse bakkers u alles over de Goudse Siroopwafel. Hier koopt u de heerlijkste lekkernijen voor thuis. Neem gerust plaats in het bakkerscafé en geniet van een lunch vervaardigd met streekproducten.

Gouda Ticket: Beleef de Goudse historie
Ontdek Gouda en haar historie op een eenvoudige en unieke manier! Met dit Gouda Ticket heeft u toegang tot de Sint-Janskerk en Museum Gouda. U kunt een heerlijk kopje koffie met een echte Goudse siroopwafel bij Banketbakkerij Van den Berg drinken en met het boekje Op pad in historisch Gouda wandelt u door de geschiedenis van deze stad. Dit kan op dezelfde dag, maar ook verspreid over meerdere dagen. U bestelt dit ticket hier in de webshop.