Al sinds 1934 staat de ambachtelijke Gildeslagerij Van Sprang bekend om de eigengemaakte worsten en vleeswaren. De slagerij beschikt over zijn eigen worstenmakerij, waar als basis nog steeds oude familierecepten gebruikt worden.
De dieren zijn afkomstig uit de regio, waarbij het vlees en de leveranciers worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en dierenwelzijn. De koeien lopen van voor- tot najaar buiten en verblijven hun hele leven bij dezelfde eigenaar. Al 80 jaar wordt het vlees op beukenkrullen gerookt en dat proeft u!
Dit alles levert niet alleen het beste rundvlees op, maar ook internationale onderscheidingen. In het assortiment van Van Sprang bevinden zich geprezen toppers, waaronder de grillworst, gekookte worst en runderrookvlees.
Of het nu gaat om vleeswaren bij de lunch of vlees voor op de barbecue, bij Van Sprang bent u verzekerd van vers, kwalitatief, duurzaam en met name smaakvol vlees. Loop eens binnen en proef de eerlijke ambachtelijke smaak.