​Olala Chocola Gouda is gevestigd in een karakteristiek pand met een authentieke gevel aan de Zeugstraat 4 in het Tiendekwartier.

Deze ambachtelijke chocolaterie staat garant voor een breed assortiment van bonbons, chocoladerepen, holvormen, chocoladecadeaus, maatwerk, relatiegeschenken en niet te vergeten de slagroomtruffels. Doordat er een open werkruimte aan de winkel grenst kunt u gelijk ervaren hoe deze producten tot stand komen.

Workshops:
- Kinderfeestje
Een onvergetelijke dag!
Hou je van chocolade, een beetje vieze handen en lekker creatief bezig zijn? Kom dan je kinderfeestje bij ons vieren!
Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes krijg je uitleg over chocolade. Over de herkomst en over het werken met chocolade. Hierna gaan jullie aan de slag met chocoladereepjes waar je een mooi kunstwerk van gaat bouwen. (Je mag zelf kiezen uit melk, puur of witte chocolade) Denk bijvoorbeeld aan een kasteel, een paardenstal, huis of molen.

Tussendoor krijg je lekker een beker limonade en kun je uiteraard snoepen van de chocolade!
Voor het kinderfeestje vragen we een vaste prijs van €135-, dit is voor max. 10 kinderen en 2 begeleiders. Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en duurt 1,5 uur. In overleg zijn evt. meer kinderen tegen meerprijs mogelijk.

- Bonbons maken basis
Altijd al zelf eens bonbons willen maken? Dat kan!

Bij de workshop bonbons maken basis gaat u met meerdere kleinere groepjes aan de slag met onze chocolatier om zelf 24 heerlijke bonbons te maken. U krijgt uitleg over onze chocolade, de herkomst en verschillende productietechnieken. Tussendoor krijgt u een bakje koffie of thee met een heerlijke slagroomtruffel. Na afloop kunt u de bonbons feestelijk verpakken en mee naar huis nemen.

De workshop bonbons maken basis duurt 1,5 tot 2 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) en wordt op al onze locaties gegeven.

De prijs van deze workshop is €29,50 p.p. en is inclusief koffie of thee.


- Bonbons maken deluxe
Heeft u al ervaring met het maken van bonbons? of zin in een extra uitdaging?

Bij deze workshop gaat u zelf 24 bonbons maken. Als extra maakt u een schaaltje van chocolade waar de bonbons op kunnen. Ook gaat u aan de slag met marsepein om mooie roosjes te maken.
Uiteraard pakt u na afloop alles feestelijk in.

Deze workshop duurt c.a. 2,5 uur en kost €36,50 p.p. incl koffie of thee en een huisgemaakte slagroomtruffel.
Reserveren kan vanaf 4 personen.

- Bonbons maken kleine groep
Deze workshop kunt u volgen met een klein gezelschap van 4 t/m 7 personen.

Exclusief met uw groepje gaat u samen met onze chocolatier aan de slag om zelf 24 heerlijke bonbons te maken. U krijgt uitleg over het werken met chocolade en de herkomst ervan en tussen het werk door krijgt u een lekker kopje koffie of thee met slagroomtruffel.

Uiteraard pakt u na afloop alles feestelijk in en neemt u de zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

Deze workshop duurt c.a. 1,5 uur en kost €29,50 p.p.