Gouda heeft veel te bieden voor wie graag langs leuke, bijzondere winkeltjes wandelt en binnen in de winkels een kijkje neemt om te snuffelen naar unieke spulletjes.

 Een rondje Gouda is dan ook een must voor de antiek- en brocanteliefhebbers en in de zomermaanden is de route op woensdag ook nog eens te combineren met een bezoek aan de grootste openlucht antiek- en brocantemarkt van Nederland, Gouds Montmartre op de Markt. 

Ook in de andere seizoenen is het rondje een aangename manier om de stad te verkennen en eens te bekijken op een andere manier. Temeer omdat de verspreiding van de winkeltjes een groot gebied omvat, waarbij u ook leuke galerieën, museum Gouda, concept stores en kringloopwinkels passeert. Deze zijn niet in de route opgenomen, maar ook zeker een bezoekje waard. Deze route is gemaakt door de eigenaren van Antiek- en brocantewinkeltje ‘Deja Vu’ in de Doelenstraat, nummer 1 in de ronde. We wensen u veel plezier met deze nieuwe route in xplre Gouda.

Met de gratis app xplre Gouda heeft u bijzondere wandelroutes door de stad direct op uw telefoon beschikbaar.
De app ontsluit bovendien veel interessante informatie over de bezienswaardigheden langs de routes! Zo zijn er verschillende shoppingroutes, wandelingen langs historische plekken in Gouda en nog veel meer! 

Gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store.