Markt 69
2801 JM  Gouda

0182 634 965

www.siroopwafelfabriek.nl

Openingstijden

Ma t/m Za 10.00 uur - 18.00 uur (Laatste rondleiding 16.00 uur)

Gedreven door het geheime Goudse recept van de Kamphuisen Siroopwafel uit 1810, een verleidelijk verrassende Goudse koek.

Het best bewaarde geheim van Gouda
Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel. In de winkel vliegen de wafels al sinds 1810 als warme broodjes over de toonbank. Wil je zelf ontdekken hoe deze lekkernij zo lekker komt? Kom naar de Siroopwafelfabriek, de leukste attractie voor jong en oud!

Een kijk in de keuken bij een van Gouda's oudste ambachten
Ruim 200 jaar worden de siroopwafels van Kamphuisen al in Gouda gemaakt. Ontdek het verhaal van de familie Kamphuisen uit de 18e eeuw en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kan je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Zelf sta je ook niet stil! Breng de grote deegkom in beweging, proef de nieuwste smaken siroop en vraag ondertussen de bakkers het hemd van het lijf.  De rondleiding eindigt op het siroopwafelterras. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade kun je hier je kakelverse, warme siroopwafel opeten. De wafels komen rechtstreeks uit de bakkerijfabriek, dus verser krijg je ze nergens!  
Reserveer snel je plekje op www.siroopwafelfabriek.nl 

Kom langs op Markt 69
Een bezoek aan de Kamphuisen Siroopwafelfabriek duurt ca. 60 minuten en is prima te combineren met andere Goudse bezienswaardigheden. In de gezellige winkel op Markt 69 kunt u terecht voor Kamphuisen Siroopwafels, cadeauverpakkingen en tickets voor een bezoek aan de Siroopwafelfabriek.

Combiticket Goudse Geheimen
Naast de reguliere tickets van de Siroopwafelfabriek, is het ook mogelijk om een combinatieticket te kopen.  Het combinatieticket bestaat uit entree voor de Gouda Cheese Experience, de Kamphuisen Siroopwafelfabriek en de Sint-Janskerk. De tickets zijn verkrijgbaar bij de locaties.
https://www.combiticketgouda.nl/