Sport en spel tijdens de zomervakantie met SPORT•GOUDA

Sporten en spelen bij het Beweegspektakel of lekker klauteren tijdens de ouder- en kindgym in Sportcentrum de Mammoet. Neem een plons in het binnen- of buitenbad van het Groenhovenbad of doe gewoon sportief bij jou in de wijk tijdens de Buurtsport XL. Het kan deze zomer allemaal!

Met een vol programma aan activiteiten hoef jij je deze zomer niet te vervelen. Zes weken lang biedt SPORT•GOUDA op verschillende locaties in de stad activiteiten voor jong en oud. Wat denk je van het Waterspektakel of het springkussenfestival bij het zwembad? Of doe mee aan de Spellenkermis of Sport & Autisme.

Ook aan de volwassen Gouwenaar wordt gedacht. Voor hen zijn er de Stap Mee wandelmomenten, de 55+ Sportactiviteiten en als kers op de taart is er weer het Old School Gymmen voor 18+.

Beweegloket

Weet jij niet wat je aan sporten en bewegen wil doen en heb je hulp nodig bij je keuze? Onze Beweegmakelaars zitten ook deze zomer klaar bij de Beweegloketten in de buurthuizen en ontmoetingscentra om jouw vragen te beantwoorden. Geen tijd om langs te komen? Ze zijn ook telefonisch bereikbaar.

Op de website van SPORT•GOUDA kun je alle informatie over de zomeractiviteiten en de Beweegmakelaars vinden. Wil je niks missen? Volg ons op social media!