Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer!

naast videogames, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als Playstation 3, Playstation 2, Nintendo Wii, Xbox 360,PC CD/DVD-ROM, Nintendo DS en Sony PSP vind je in onze gamestore ook veel games en toebehoren voor retro systemen alsNintendo NES, Gameboy, GBA, Super Nintendo, Nintendo 64,Gamecube, Sega Megadrive, Sega Saturn, Dreamcast en Xbox. 

Ook bieden wij een ruim assortiment aan game merchandise. Vele beeldjes en pluches van Super Mario, Zelda, Sonic the Hedgehog, Gears of War, Call of Duty en World of Warcraft zijn in onze game winkel te bezichtigen. Nedgame Gouda is bovendien één van onze winkels waar je naast computerspellen en merchandising ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands Blu-Rayfilms vindt.

Een van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inkoop en verkoop van 2e hands videogames, accessoires en spelcomputers. Bent je uitgekeken op bepaalde games? Neem ze gerust mee en je ontvangt een leuk bedrag als korting op uw aankoop! Ook is in veel gevallen kontante uitbetaling mogelijk. Op al onze gebruikte artikelen geven wij 3 maanden garantie.

Kortom, we heten je van harte welkom in de gezelligste en meest complete gameshop van Gouda!