In een van de pittoreske steegjes in het centrum van Gouda ligt het Suikerpandje, een voormalig opslagplaats voor suiker. Het Suikerpandje is reeds jaren een zeer geliefde Bed & Breakfast.

Eind 2017 heeft De Spiegeltent haar geliefde Suikerpandje aan Hans de Haas en Jeannette Lugthart “overgedaan”. Na een grondige verbouwing in 2018 is Het Suikerpandje weer helemaal “van nu” en ademt het comfort, charme en intimiteit uit.

Op de eerste verdieping, onder de authentieke houten “dakkap”, bevinden zich 2 sfeervolle gastenkamers met comfortabele boxsprings. De kristallen kroonluchters maken de sfeer compleet. Beide kamers hebben hun eigen luxe badkamer, waarvan er zich 1 op de begane grond begeeft. Er is een gezellige, intieme living met kitchenette waar u een heerlijk kopje Nespresso en/of thee kunt zetten. Tevens is er een koelkastje, eierkoker en broodrooster aanwezig, zodat u uw eigen ontbijtje kunt maken. Via de openslaande deuren betreedt u een leuk zonnig plaatsje waar het heerlijk toeven is.

Vanaf het Suikerpandje bent u in een paar minuten lopen op de Markt met het prachtige stadhuis en de Sint Janskerk. Er is een grote diversiteit aan horeca waar u kunt ontbijten, lunchen, dineren of een lekker wijntje of biertje kunt drinken. Gouda bevindt zich in het Groene Hart, dus een fietstocht naar de Reeuwijkse plassen of naar het mooie Oudewater is zeer de moeite waard. Bezoekt u liever een van de grote steden? Het station is op loopafstand (10 minuten) en binnen 20 minuten bent u in Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Er is tevens een directe verbinding naar Amsterdam (50 minuten).

Prijzen:

Eur 110 / 1 gastenkamer voor 1 nacht

Eur 200 / 2 gastenkamers voor 1 nacht

Eur 100 / 1 gastenkamer vanaf 2 nachten

Eur 190 / 2 gastenkamers vanaf 2 nachten

Ontbijt op aanvraag.

Hans en Jeannette heten u van harte welkom: info@suikerpandje.nl of 0651219939

Registratienummer: 0513 EC9E B1B9 603E 5D17