Korte fietsroute vanuit Gouda naar de Reeuwijkse Plassen. Ook erg leuk voor kinderen.

Deze route voert ook langs kinderboerderij de Goudse Hofsteden, deze is gratis te bezoeken en u kunt er tevens een lekker drankje drinken.

Kinderboerderij ‘De Goudse Hofsteden’ is een middelgrote kinderboerderij. Deze bevindt zich aan rand van Gouda tussen twee woonwijken in. De boerderij waarin de kinderboerderij is gevestigd is een monumentale boerderij die stamt uit begin 1900 en is gelegen aan de Bloemendaalseweg. Dit is een landelijke weg waar geen gemotoriseerd verkeer is toegestaan. 

De kantine is tijdens de openingstijden van de kinderboerderij geopend. Hier zijn diverse consumpties, zoals koffie, thee, fris, ranja en diverse versnaperingen (chips, koeken, snoep) verkrijgbaar. Verder is het mogelijk om tosti's, hotdogs, pannenkoeken en poffertjes te eten. Verder zijn in de kantine diverse streekproducten verkrijgbaar, zoals sappen, jams, soorten meel. Afhankelijk van het seizoen is groenten en fruit uit onze eigen moestuin te koop.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland


Fietsroute Gouda Reeuwijk