Lange Groenendaal 112
2801 LV  Gouda

(06) 19195884

edelsmidfb.nl

In mijn edelsmederij kunt u vooral door mij ontworpen en gemaakte sieraden vinden, daarnaast verkoop ik ook werk van andere goudsmeden.

Het is mooi om verschillende stijlen aan te kunnen bieden, met de hand gemaakte sieraden hebben allemaal een persoonlijke uitstraling.

U kunt vanuit de winkel direct een kijkje in het atelier nemen waar ik aan het werk ben.

In mijn sieraden gebruik ik traditionele materialen zoals, goud, zilver, edelstenen en parels, maar ook bijzondere soorten hout, papier en oude materialen spelen een rol in mijn werk. Graag combineer ik deze materialen en verschillende afwerkingen in één sieraad, met als resultaat eigenzinnige sieraden met een warme uitstraling en een bepaalde mate van eenvoud. In de loop der jaren zijn er verschillende collecties ontstaan met uiteenlopende inspiratiebronnen. Ondanks de diversiteit is er een duidelijk handschrift te ontdekken in de verschillende collecties.

Daarnaast laat ik me graag inspireren door ideeën van de klant om samen tot een persoonlijk sieraad te komen. Het vormgeven van een persoonlijk idee is voor mij een bijzondere en dankbare uitdaging. Oude sieraden, met vaak emotionele waarde, verander ik graag tot een nieuw eigentijds sieraad.