Bij Vooys kan je terecht, wanneer je op zoek bent naar een mooi en kwaliteits sieraad, horloge, of accessoire. Zowel klassiek als modern, strak als vriendelijk, goud als zilver, sportief of gekleed. Wat je ook zoekt, bij ons vind je alles wat met kwaliteit en zorg vervaardigd is en waarbij onze focus steeds meer uitgaat naar sieraden en collecties die in Nederland vervaardigd zijn.

En mocht het er toch niet bij zitten……., wij beschikken over een eigen goudsmids atelier aan huis, waar onze ambachtelijk opgeleide goudsmeden alle persoonlijke wensen te kunnen vervullen.

Op onze website laten we regelmatig nieuwe of speciale items uit onze collectie zien, neem gerust een kijkje. Zowel in onze virtuele winkel als ook in het echt laten we graag onze speciaal voor jullie uitgezochte collectie zien! Verder kunnen wij alle sieraden leveren uit het assortiment van onze leveranciers.

Een cadeau geven? Dan kunt ook kiezen voor een juwelierscheque, waarbij je zelf het bedrag bepaalt en de ontvanger later het cadeau kan kiezen. Natuurlijk zorgen wij voor een stijlvolle cadeauverpakking!