De ‘Hollandse Boerderij’ is een gezellige kampeerboerderij, rustig gelegen in het buitengebied van Bodegraven (de Meije), het Groene Hart van Zuid-Holland.

Algemene info

De camping is ontstaan vanuit een echte boerderij die zich bezig hield met melkwinning. Vanuit hier is deze opgegroeid tot een kampeerboerderij met een gezellige boeren sfeer en is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. De camping is onderverdeeld in een gedeelte vaste plaatsen (chalets/sta-caravans) en een gedeelte recreatieplaatsen (35) voor caravans, campers en tentplaatsen. Daarnaast beschikt De Hollandse Boerderij over 3 groeps-accommodaties die te huren zijn met elk een eigen sfeer. Informeer naar de huidige tarieven.

Voorzieningen

De voorzieningen die op de camping aanwezig zijn, zullen zeker zorgen voor een aangenaam verblijf voor alle gasten. Zo kunnen de kleine gasten zich bijvoorbeeld prima vermaken op de sportvelden, in de speeltuin of in de zwemvijver of kan de hele familie genieten van de vele bezienswaardigheden. De Hollandse Boerderij, een ideale uitvalsbasis om het Groene Hart te ontdekken met diverse grote steden dichtbij.

Vernieuwd sanitair-gebouw 2020

De ruim aanwezige sanitaire voorzieningen zorgen voor een schoon en fris verblijf. Wij bieden u een nette en frisse douche gelegenheid waar u tegen een kleine vergoeding (€0,05 per 10sec.) gebruik van kunt maken, uiteraard met warm water. Ook wij zijn milieuvriendelijk en verwarmen het water door middel van zonnen-collectoren boven op het sanitair gebouw. De toegang van het sanitair gebouw is bereikbaar door middel van een sep-card deze kunt u afhalen bij de receptie (€12,50 borg). Toilet gebruik en (af)was gelegenheid is gratis, De gehele sanitaire voorziening is overdekt en wordt 1 a 2x per dag nagelopen en schoongemaakt. (afhankelijk van de drukte)
•Toegang tot het sanitair-gebouw gratis.
•Toegang tot toiletten gratis.
•Toegang tot kluisjes gratis.
•Chemisch toilet lozen (€0,25)
•Douche €0,05 per 10 sec. (Bijv. 5min. €1,50)
•Wasmachine/Droger €4,50