Hekendorpsebuurt 33
3467 PA  Hekendorp

0348 56 3233

bijgroengeluk.nl

Camping bij Groen Geluk staat voor gastvrijheid, respect voor de natuur, duurzaamheid en vitaal leven. Op camping bij Groen Geluk kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving.

Bij Groen Geluk is een mooie rustige plek in het Groene Hart. Genieten van de kleine dingen, omringd door vrienden en familie en onder het genot van lokale en gezonde versnaperingen. Bij Groen Geluk biedt meer dan overnachten, wij bieden een totaalbeleving van natuur, rust en lekker en gezond eten. Van fietstochten tot natuurwandelingen en van een heerlijk gezond ontbijt tot een bezoek aan de pittoreske stadjes. Bij Groen Geluk ontsnapt u even aan de dagelijkse sleur en vertrekt u met gezonde energie.

Camping
De boerderijcamping bij Groen Geluk is speels aangelegd zodat er verschillende velden zijn. De beplanting staat aan de westkant, waardoor je beschutting hebt tegen de meest voorkomende windrichting. Aan de andere kant heb je vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart.

35 plaatsen met verharde platforms en 10 onverharde plaatsen. Tussen de fruitbomen of met uitzicht op natuurgebied Staatsbosbeheer. Tegenover de camping ligt de prachtige rivier de Hollandse IJssel. Hier kunt u heerlijk vissen, zwemmen en varen.

Bij Groen Geluk beschikt over een recent gerenoveerd sanitairgebouw. Het comfortabele sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming en warm- en koudwateraansluitingen. U kunt hier gebruik maken van de douches, toiletten en de afwas doen.

Kleine lodge
Klein maar fijn. Het is een gezellig ingerichte lodge midden op ons erf. Zo kun je deze kleine lodge het beste omschrijven. Volledig uitgerust en doelmatig ingericht. Geschikt voor twee personen. Een lust voor het oog en gegarandeerd genieten. U kunt ook gebruik maken van onze eetkamer of buiten zitten in onze gezellige theetuin in de boomgaard.

Het verwarmde sanitairgebouw, onlangs gerenoveerd, ligt op 10 meter van de lodge.

Voor meer accommodaties kijk hier: https://bijgroengeluk.nl/accom...