Maak kennis met nordic walken en rolskiën op zondag 26 maart

Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Ook dit is Langlaufvereniging Gouda!

Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. Nordic walken is dé ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken! En wil je het nog een beetje intensiever? Probeer dan onze nordic sports training! Dit lijkt op wat tegenwoordig vaak ‘Bootcamp’ wordt genoemd.

Of bereid je alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op onze langlaufbaan.

We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd.

Op zondag 26 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles rolskiën of nordic walking volgen van 45 minuten en je krijgt informatie over ons aanbod aan cursussen en trainingen. De les is bedoeld als kennismaking, om te proeven of dit iets voor je is. En als het naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus.

Vooraf aanmelden is verplicht:

https://www.langlauf.nl/maak-kennis-met-nordic-walken-en-rolskien-op-zondag-26-maart

Tijdstip: zondag 26 maart van 13.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht
Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd (10 tot 18 jaar)

Kosten nordic walken en nordic sports: € 5

Cursussen: In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere zomeractiviteiten van de vereniging, vind je op www.langlauf.nl.