Uw evenement wordt een onvergetelijke beleving op de meest indrukwekkende eventlocatie van Nederland

Uw evenement wordt een onvergetelijke beleving. Een vergadering, huwelijk, congres of diner: de Sint Jan ontvangt uw gasten in stijl op de meest indrukwekkende eventlocatie van Nederland. 5 tot 1500 gasten. De sint jan is in verschillende ruimtes verdeeld, waardoor wij zowel kleine als ook grote gezelschappen kunnen ontvangen. Tot in de puntjes geregeld; alles van catering tot licht en geluid in één hand: samen met onze partners regelen wij het graag voor u!

Soort accommodatie                                    
kerk                                        
Aantal zalen: 4            
Afstand tot station: 10 minuten lopen

Capaciteit per zaal
HET SCHIP Het Schip biedt plaats aan 1000 gasten in het 19e eeuwse amfitheater. Aangevuld met stoelen in de Zuiderbeuk ontstaat een opstelling met wel 1500 zitplaatsen: uniek in de Goudse regio! 
HET KOOR In het intieme Koor kunnen 300 gasten plaatsnemen in theateropstelling of 170 gasten aan dinertafels. De messing vloer -met vloerverwarming!- en de historische gebrandschilderde ramen, zorgen voor een hele warme en bijzondere sfeer.
DE OMGANG Rond het Schip en het Koor bevinden zich grote open ruimtes, zoals de Noordbeuk en het Transept, die zich uitstekend lenen als foyer of expositieruimte. 

DE ZALEN De Van der Vormkapel en de Moreau-zaal zijn bij uitstek geschikt voor kleinere groepen van 30 tot 80 gasten, terwijl De Consistorie en Kerkvoogdenkamer historische vergaderlocaties op niveau zijn voor gezelschappen tot 12 personen. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van wifi, audiovisuele apparatuur en staat onze gastvrije catering voor u klaar!

Faciliteiten
De nieuwste audiovisuele techniek is onzichtbaar in het monument aanwezig, terwijl onze ervaren partners volledig op elkaar zijn ingespeeld.

Overige faciliteiten
spreekstoel etc aanwezig
Parkeermogelijkheden
Betaald parkeren op 5 minuten lopen (Parkeerplaats Klein Amerika en Qpark Nieuwe Markt)