Kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid in Museum Gouda.

Of u nu een presentatie, feestelijk diner of congres voor 10 of 120 gasten wilt organiseren, het is allemaal mogelijk in Museum Gouda. Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid prachtig samenkomen in Museum Gouda. Als extra aanvulling op uw evenement kunt u een rondleiding door het museum of bij een speciale tentoonstelling boeken.

Soort accommodatie      
Museum                                                
Aantal zalen: 2   
Afstand tot station: 10 minuten lopen

Capaciteit per zaal
Gasthuiskapel: Een prachtige Kapel met een uitgebreide collectie religieuze kunst: schilderijen, die de Beeldenstorm hebben overleefd, maar ook enkele ontwerptekeningen van de Goudse Glazen. Voor een exclusieve receptie of ontvangst kunt u vanaf 17.00 uur de Gasthuiskapel huren. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 120 gasten. 
Het Ruim: In het Ruim, met de schuttersstukken uit de 17e eeuw, kunt u in de avonduren terecht voor een presentatie of exclusief diner. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 150 gasten. 

Faciliteiten
Het Ruim is voorzien van moderne technische faciliteiten, waaronder geluidsinstallatie, katheder met microfoon, beamer en scherm (laptop en wifi).
Catering
De culinaire invulling van alle evenementen wordt door het Museumcafé verzorgd. In het museumcafé kunt U genieten van een mooie lunchkaart. De specialisatie is High Tea. Er zijn vele soorten Tea's, ieder uniek in zijn soort. De catering loopt uiteen van bruiloften tot groepslunches en van kleine private diners tot feestelijke vernissages met champagne en luxe hapjes. Dit kan in een museumzaal, het museumcafé of in de museumtuin plaatsvinden.
Parkeermogelijkheden
Betaald parkeren. Parkeerterrein Klein Amerika en Schouwburg of Parkeergarage Q-park Bolwerk en Nieuwe Markt