Cinema Gouda, dé nieuwste bioscoop van Nederland!

Cinema Gouda is de gloednieuwe bioscoop voor Gouda en omstreken in het prachtige opvallende witte gebouw met de ronde ramen.

Cinema Gouda heeft 6 zalen met in totaal 786 luxe stoelen en 38 superdeluxe VIP stoelen (in zaal 1). De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to wall scherm, digitaal beeld en een Dolby 7.1 geluidssysteem. Bovendien bezit zaal 1 de nieuwste innovatie voor bioscoopgeluid: Dolby ATMOS en 4K projectie. Dolby ATMOS heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven!  4K projectie levert een 4x scherper beeld als in een standaard bioscoopzaal. Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook belangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten. De films worden niet onderbroken door een pauze.

Soort accommodatie                                   
Bioscoop                                             
Aantal zalen:  6         
Afstand tot station: naast NS-station

Capaciteit per zaal
Zaal 1: 220 zitplaatsen
Zaal 2: 89 zitplaatsen
Zaal 3: 89 zitplaatsen
Zaal 4: 142 zitplaatsen
Zaal 5: 142 zitplaatsen
Zaal 6: 142 zitplaatsen

Faciliteiten
In alle zalen kunnen er PowerPointpresentaties plaatsvinden en is er een geluidsinstallatie en microfoon aanwezig.
Catering
Op het gebied van horeca kunt u bij ons alle kanten op. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste culinaire trends en we besteden veel zorg en aandacht aan de kwaliteit en uitstraling van het eten. 
Parkeermogelijkheden
Parkeergarage Station