Campanile hotel Gouda, ook voor vergaderingen en meetings met een gunstige ligging nabij de A12.

Korte omschrijving
Naast 78 hotelkamers beschikt het hotel ook over een vergaderruimte, voor maximaal 40 personen, die van alle moderne gemakken is voorzien.Vanwege de comfortabele kamers en de uitstekende service, zullen zowel toeristen als zakenreizigers zich hier thuisvoelen. Campanile Hotel Gouda heeft een gunstige ligging langs de snelweg A12. Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn in een half uur met de auto te bereiken. 

Het streven van het personeel van Campanile Hotel Gouda is om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Het uitstekende restaurant, de gezellige bar en het terras zullen bovendien bijdragen aan een prettig verblijf.                                                                         

Soort accommodatie
Hotel en restaurant
Aantal zalen: 1
Aantal kamers: 78
Aantal bedden: 156
Afstand tot station: 3,5 km
Het centrum en het station bevinden zich op ongeveer 3 kilometer en op 300 meter ligt een bushalte. 

Capaciteit per zaal
U-opstelling; 20 
Theater opstelling; 40 
Cabaret opstelling; 24
Ronde opstelling; 20

Faciliteiten
Beamer + scherm, flipover, whiteboard en gratis wifi
Catering
Het uitgebreide ontbijtbuffet met zowel warme als koude gerechten wordt doordeweeks klaargezet van 06:30 tot 09:30 uur. In het weekend is dit van 07:00 tot 10:30 uur. Lunchen (12.00 tot 14.30 uur) en dineren kan in het hotelrestaurant, van 18.00 tot 21.30 uur, wordt er een a la carte menu geserveerd. De gezellige bar, lounge en het terras nodigen uit om eens lekker te ontspannen met een hapje of een drankje.
Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren op eigen terrein.