Samen een dagje varen of een duik nemen in het overdekte zwembad. Op dit park, gelegen aan De Reeuwijkse Plassen, is het heerlijk genieten op, in of aan water.

Midden in het Groene Hart en nabij Gouda ligt het nieuwe park Landal De Reeuwijkse Plassen. Vanuit uw luxe woning aan het water kunt u via de vaart de plassen opvaren. De Reeuwijkse Plassen is een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten of een stedentrip naar Gouda of Utrecht. Maar ook op het park verveelt u zich geen moment. Met het zwembad, een speeleiland in de natuur en watersportverhuur, is er genoeg te doen.

Het park beschikt in totaal over 145 moderne waterwoningen, variërend van 2 tot 20 personen. De meeste waterwoningen hebben ook een eigen aanlegsteiger. Na een actieve dag op of aan het water, ploft u neer in de lichte zithoek of op uw eigen terras aan het water. De complete keuken heeft alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Alle slaapkamers zijn uitgerust met boxsprings, en reserveert u een luxe accommodatie, dan zijn de bedden al lekker voor u opgemaakt.

Wilt u ook verblijven in één van de waterwoningen van Landal De Reeuwijkse Plassen? Boek nu via de website.