Kom overnachten bij ons in de Krimpenerwaard op Hofstede Kloosterstein!

Wij, Henk, Jari en Minke, zijn de vijfde generatie van de familie van der Stok op onze melkveehouderij aan de Steinsedijk in Haastrecht. Wij genieten elke dag van deze prachtige plek aan de rand van Gouda en delen dit graag met toeristen die de Krimpenerwaard of Gouda willen ontdekken.

Onze camperplaats ligt midden in de polder, een heerlijke rustige plek tussen de weilanden. Wij bieden 10 geheel verharde plaatsen naast de moestuin en op het grasveld zijn er 15 plekjes met prachtig vrij uitzicht op de polder. De camperplaats hoort bij ons melkveebedrijf en ons rusthuis voor paarden, maar de stallen liggen op ruim 100 meter afstand.

Het centrum van Gouda ligt op 15 minuten fietsen over een mooi landelijk dijkje. Grotendeels alleen fietspad. In Haastrecht vind je op 7 minuten lopen 6 restaurants, waarvan een deel ook bezorgt, een supermarkt en andere voorzieningen.

Vanaf onze camperplaats kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Een polderwandeling van 3 km, langs een kaasboerderij met winkel, start vanaf het bedrijf.

Sanitair, waterpunt en elektra zijn aanwezig. De camperplaats is selfservice zonder aankomst en vertrektijden. Betaling gaat per nacht en de kosten bedragen 20 euro inclusief stroom en toeristenbelasting.

Tot binnenkort?