Winterspelen met SPORT•GOUDA

Obstacle Waterrun in het Groenhovenbad
In het Groenhovenbad is het deze vakantie lastig om droog te blijven! Neem jij het op tegen je vrienden en vriendinnen op de mega Obstacle Waterrun? Van 2 t/m 5 januari kun jij in het Groenhovenbad de uitdaging aangaan op de grootste waterbaan van Gouda en omstreken!

Goudse Winterspelen
Houd je het liever droog deze vakantie? Kom dan meedoen aan de Goudse Winterspelen in Sportcentrum de Mammoet. Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar wordt op 28 december het sportcentrum omgebouwd tot een sportinstuif met een winters tintje! Winterstormbaan, sneeuwpop worstelen, sneeuwbalgevecht, Eland-rodeo en nog veel meer! Voor de kinderen van 0-5 jaar is er een aparte zaal waar zij met hun ouders lekker kunnen klimmen en klauteren, en als klap op de vuurpijl op avontuur met Monkey Moves!

Van 9:00-10:00 uur is er een prikkelarm uurtje van de Goudse Winterspelen.
Dezelfde spellen, maar tijdens dit speciale uurtje minder prikkels door gedempt licht en geluid. Daarnaast wordt er bij de activiteiten met kleinere groepjes gewerkt.

Sport & Autisme
Kinderen met autisme (6 t/m 15 jaar) kunnen deze vakantie meedoen aan de activiteit Sport & Autisme in de Dick van Dijkhal. Onder leiding van vaste begeleiders kunnen zij op 27 december lekker bewegen!

12+ activiteiten
Op 28 december kunnen de meiden terecht voor Girls Only Sport 12+. Dat wordt een feestje!
Alle 12+ plussers kunnen op 3 januari de strijd met elkaar aan tijdens het 5 vs 5 voetbaltoernooi. Beide activiteiten vinden plaats in Sportcentrum de Mammoet en worden georganiseerd in samenwerking met gro-up buurtwerk.

Nieuwspagina Kerstvakantie
Mis niets van de winterse activiteiten! Bekijk de website van SPORT•GOUDA voor meer informatie en ticketverkoop. Volg SPORT•GOUDA ook op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!