Ga je mee op safari in de binnenstad van Gouda?

Als jij denkt dat er geen bijzondere dieren te vinden zijn in de binnenstad van Gouda heb je het mis! Wij hebben ze voor je gespot. En als je onze route volgt kom je langs allerlei leuke plekken speciaal voor kinderen. Plekken waar je kunt spelen, winkels waar kinderen dol op zijn of waar je even iets kunt eten of drinken. En natuurlijk zie je meteen een stukje van de mooie binnenstad van Gouda en weet jij waar al die dieren te vinden zijn! We gaan op safari!
De route is hier te vinden:  xplregouda

Je loopt deze route wanneer je maar wilt en met wie je maar wilt. De tekeningen die je ziet zijn gemaakt door de kinderen van het kindercollege 2019-2020.

Doe mee aan de wedstrijd!

Als je het leuk vindt, kun je meedoen aan een speurtocht. Op 8 verschillende plekken op de route vind je vragen en kun je letters verzamelen die samen een woord van 8 letters vormen. Weet jij het woord? Stuur een foto van jou tijdens deze speurtocht, samen met het goede antwoord naar kinderstadssafari@gmail.com. 

Iedere maand wordt uit alle goede inzendingen 1 winnaar getrokken. Deze krijgt van een van de deelnemende bedrijven een kleine prijs uitgereikt. Door inzending van de foto ga je er mee akkoord dat deze gebruikt wordt voor publicatie doeleinden.

De Kinderstadssafari is mede mogelijk gemaakt door Brede School Gouda , SOG Gouda en Goudapot.