WELKOM, willkommen, bienvenue, welcome, hooggeëerd publiek! Het vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij is (bijna) elke dag open. Koop een kaartje voor de Theaterwereld of kies voor een lessenreeks en kom langs! Speciaal voor iedereen van 7 t/m 20 jaar.

De nieuwe Theaterwereld
Dompel je onder in de wereld van de verbeelding… Pak een decorstuk, kies een kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar in het minitheater. Verdwaal in de boekenkast of filosofeer met anderen in het inspiratielokaal. Maak je eigen video in de filmstudio met green screen. Of kijk toffe filmpjes in de minibioscoop. Maak vrienden. Verwonder je. Kijk rond en luister… Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

Iedereen van 7 tot 21 jaar kan (bijna) iedere dag terecht in het Jeugdtheaterhuis vol avontuur, fantasie en theater. Stel je eigen programma samen en koop een kaartje voor een hele of halve middag. Er zijn altijd één of meerdere enthousiaste docenten aanwezig om je te inspireren en begeleiden.


Lessenreeksen musical- en theater
Daarnaast biedt het Jeugdtheaterhuis musical- en theaterlessen aan voor iedereen van 4 t/m 12 jaar waarin we, in blokken van 7 weken, de wereld van theater en musical in duiken. Voor jongeren van 12 tot 21 jaar zijn er de ActeerLABs en Productiegroepen.

Dus bekijk de kalender, koop een kaartje en doe mee!