Jeugdtheaterhuis Gouda1

WELKOM, bienvenue, welcome hooggeëerd publiek! Het Jeugdtheaterhuis biedt theaterles en workshops voor iedereen van 7 t/m 20 jaar, met en zonder toneelervaring. Het is gevestigd in Cultuurhuis Garenspinnerij.

Wat is er te doen?

  • Theaterles – 4 t/m 20 jaar
    Het Jeugdtheaterhuis in Gouda biedt theaterlessen voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. In reeksen van 10 wekelijkse lessen ontdek je de wereld van theater, bij Theater S (voor 4-6 jaar), M (7-9 jaar) en L (10-12 jaar). Voor jongeren van 12 tot 21 jaar zijn er de ActeerLABs. Je leert acteren, maar ook samenwerken, jezelf presenteren, je kweekt zelfvertrouwen en maakt vrienden. Je kunt instromen bij elke nieuwe reeks van 10 lessen, die 4 keer per jaar beginnen. Met de Productiegroepen (10-12 jaar en 15+) ga je een seizoen lang aan de slag met het maken van een voorstelling samen met een regisseur.
    Een keertje proberen? Doe een proefles Theater en kom erachter of het wat voor jou of jouw kind is! Meld je aan voor een proefles via info@jeugdtheaterhuis.nl.

  • Theaterwereld – 7 t/m 12 jaar
    Stel je voor… Een plek speciaal voor kinderen, waar je zelf aan de slag gaat met theater, film, beeld, muziek en meer! Waar je gezien en gehoord wordt en van alles mag uitproberen. Voor iedereen van 7 t/m 12 jaar (uit groep 4 t/m 8 van de basisschool). De Theaterwereld is elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties van 12:30 tot 17:30 uur. Er is iedere keer een ander thema, waarmee je onder leiding van de enthousiaste docent aan de slag gaat. Toneelspelen, maar ook knutselen, filosoferen, maken en verzinnen. Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen. Bekijk de agenda en koop een kaartje op de website van het Jeugdtheaterhuis: https://jeugdtheaterhuisgouda.nl