Dagelijks, wordt gestart vanaf 7 Sep 2024, tot en met 8 Sep 2024.

Aanvang: 00:00 - Einde: 23:59

Op zaterdag 7 september en zondag 8 september wordt voor de 35ste keer de Goudse Singelloop georganiseerd. Een sfeervolle start en finish op de markt bij het prachtige stadhuis met duizenden toeschouwers, de bekende Kattensingel, Nieuwe Haven en gezellige drukte langs het parcours met supporters en muziek, dat is de Goudse Singelloop. Een hardloop en wandel klassieker die alweer haar 35e editie beleeft

Goudse Singelloop by Night – 7 september 2024
Prachtige verlichting, gezellig verlichtte lopers, veel muziek, duizenden supporters, een drankje na afloop en natuurlijk de oude historische binnenstad in het avondlicht… dat is de Goudse Singelloop by Night. Zoek dus je mooiste loopverlichting en doe mee!

Goudse Singelloop – 8 september 2024
De mooie en snelle parcoursen leiden je door de oude en gezellige historische binnenstad met natuurlijk start en finish op de Markt in Gouda waar de vele duizenden toeschouwers je als een held binnenhalen. Natuurlijk krijg je daar een prachtige medaille en geniet je van de sfeer, van de muziek, de volle terrassen en al het moois dat Gouda te bieden heeft.

Voor meer informatie bekijk de website www.singelloop.nl