Je bent van harte welkom in de gezelligste kaaswinkel in het centrum van Gouda: het Gouds Kaashuis. In de winkel aan de Hoogstraat/Markt liggen meer dan 50 soorten authentieke boerenkazen van hoge kwaliteit in de schappen. De kazen komen stuk voor stuk uit de directe omgeving van Gouda, uit het Groene Hart. Eigenaren Sandra en Maurice vertellen je graag het verhaal achter de kaas en uiteraard kun je de kazen proeven.

Twee kaastips:
1. Vraag naar de ‘Gouda’s Trots’, verkozen tot de lekkerste boerenkaas van het jaar 2023/2024 . Deze award winning kaas vind je uitsluitend in het Gouds Kaashuis.
2. Voor de echte, traditionele smaak van Gouda probeer je de zelfgemaakte boerenkaas. Iedere vrijdag maakt Maurice zijn eigen kaas in Waarder, een boerendorp vlakbij Gouda.


Aankopen worden vacuüm verpakt en voorzien van een label. Zo weet je thuis nog precies welke kaas je hebt gekocht. Verliefd op de kaas? Alle kazen zijn ook online te bestellen, Gouds Kaashuis verzendt wereldwijd naar meer dan 30 landen! In de winkel vind je alle Goudse specialiteiten onder één dak. Naast de talrijke kaassoorten en Goudse producten staat het Gouds Kaashuis bekend om zijn originele cadeaus. Open: zeven dagen per week!