Mallegatsluis
2802  Gouda

0652416920

ijsselhuisgouda.nl

Openingstijden

Donderdag t/m Zaterdag 15:00-23:00
Zondag 10:00-20:00

Wekelijks op Donderdag, Zondag, Vrijdag en Zaterdag, wordt gestart vanaf 7 Jan 2021, tot en met 26 Dec 2021
Aanvang: 11:00 - Einde: 19:00

Hoppaaaa!!! We hebben ons weer omgeschakeld naar een nieuwe tijdelijke variant: heuse Eetwinkel/BitterBallenBar. Open voor afhaal, met terras tot 17 uur, met gerechten voor thuis. Gezond, lokaal, verrassend en lekker makkelijk binnen 5 à 10 minuten af te maken.

Gezonde makkelijke gerechten voor thuis
Via onze website makkelijk te bestellen gerechten voor thuis. Maaltijden met veel lokale ingrediënten gemaakt om thuis eenvoudig af te maken in de pan of oven. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn ze beschikbaar. Check snel de site, voor de datum en tijd van afhalen in en je ziet het beschikbare assortiment.


BitterBallenBar

Bitterballen to the next level, dat hebben we wel bewezen de afgelopen jaren. De mooiste soorten met de beste sauzen. Nieuw te verkrijgen is de bitterbal gemaakt van Nederlandse wilde gans en de kimchi-minikroketjes van het Funkgilde. Get Funky!

Eetwinkel
We hebben het binnen omgetoverd tot een echte eetwinkel. Lekkere gerechten, producten uit de streek en mooie unieke dranken. Kom snel een kijkje nemen bij ons wisselende aanbod. Ook leuke producten om als cadeau te geven. Het terras is open tot 17 uur, als winkel zijn we tot 19 uur geopend.

Kerst thuis (vlees/vega/plantaardig)
Uniek!!! We hebben dit nog nooit eerder gedaan, maar voor alles is een eerste keer en we hebben er heel veel zin in: 4 gangen IJsselhuis plezier bij je thuis voor 45,- p.p., thuis eenvoudig af te maken, op te maken. Nu op de website te bestellen aangevuld met bruisende wijnen, chocoballen en/of bijzondere NL kaasplank. Af te halen of thuisbezorgd op 1e Kerstdag. Te gebruiken op 1e of 2e Kerstdag.