Wekelijks op Zondag en Woensdag, wordt gestart vanaf 4 Sep 2019, oneindig
Aanvang: 13:00 - Einde: 17:00

In het Verwonderlab kun je volop experimenteren, jezelf uitdagen en kleine kunstwerken maken.

Het is een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. In het Verwonderlab leer je op een originele manier kijken. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek hoe leuk dat is!

Als je binnenkomt, krijg je een menukaart waar alle activiteiten opstaan. Je mag zelf kiezen wat je wilt doen en wat je leuk vindt. Je kan kiezen uit meer dan 15 experimenten. Je gaat aan de slag met zand, piepschuim, doppen, papier, wind, draad, verf en kauwgomballen. Met het ene experiment ben je lang bezig. Met een andere activiteit misschien kort. Je mag zo lang blijven als je wilt.

De kunstwerken die je maakt, mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Neem dus een tas mee van huis.

In de herfstvakantie
zijn er weer heel veel leuke activiteiten in het Verwonderlab. In de periode 13 t/m 27 oktober is het verwonderlab elke woensdag en zondag open van 13.00 - 17.00 uur. Op donderdag 24 oktober is er een extra workshop ‘Monsterdieren Maken”. Tijdens deze workshop ga je monsters maken van allerlei recycle-materiaal. Deze workshop is van 14.00 - 16.00 uur. De kosten zijn €15,- per kind. Aanmelden kan via: info@verwonderlab.nl.