Wekelijks op Maandag, Woensdag, Donderdag en Zaterdag, wordt gestart vanaf 13 Jun 2020, oneindig
Aanvang: 11:00 - Einde: 17:00

Ontdek de mooie stadsranden van Gouda tijdens de Tourist Run Gouda

Vanuit Gouda centrum ren je binnen 10 minuten naar de mooie groene omgeving van het Groene Hart en ren je ineens tussen fraaie boerderijen en landhuizen over oude karrensporen of langs de imposante kronkelige Hollandse IJssel.

Gids Andy Koolmees laat u echter eerst een paar doolhofrondjes rennen in de historische kern van Gouda met smalle steegjes, hofjes, pittoreske pleintjes, binnentuinen en onder middeleeuwse poortjes door. Omdat u net iets sneller loopt dan wandeltempo (circa 8 á 10 kilometer per uur, afhankelijk van de langzaamste deelnemer waar de groep zich aan aanpast) kan er in anderhalf uur meer gezien worden dan tijdens een stadswandeling. Daarom kunt u ook een stukje fraai buitengebied zien.

Er zal circa 6 á 7 kilometer afgelegd worden. U zult niet gauw vermoeid raken omdat er regelmatig een pauze is op mooie plekken, zodat u foto's kunt maken.

Ook zal er 1 korte pauze zijn voor een gezond drankje of hapje. Het startpunt is op de Markt aan de rechterkant van 'De Goudse Waag'/the Tourist Office en de linkerkant van brasserie - bar De Zalm.

Wellicht heeft u geen loopschoenen bij u. Geen probleem: wij kunnen de meeste standaard maten hardloopschoenen regelen zoals dat bij bowling banen ook gaat.

Maandag15.15 uur
Woensdag15.15 uur
Donderdag15.15 uur
Zaterdag11.00 uur

Kinderen tot 18 jaar en 55+ € 12,-
Volwassenen € 17,-

De Tourist Run Gouda kan van tevoren geboekt worden door te mailen. 
Groepskortingen zijn bespreekbaar.
Andere dagen of uren zijn op verzoek vaak mogelijk, zeker voor grotere groepen. 

De Tourist Run Gouda kan van tevoren geboekt worden door uiterlijk 2 dagen tevoren te mailen naar info@goudasport.nl.