Gouderaksedijk 24B
2808 NG  Gouda

0182 600 842

www.theaterbakkerheij.nl

Categorie: MuziekUndercoversessieDatum: Zondag 29 januari 2023Aanvang: 15:00 uur | Zaal open 14:30 uurEntree: €13,50 +(€1,50 servicekosten)

Nieuwe datum zondag 29 januari ! Oude tickets voor het concert van 13 maart zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. 

Tears for Fears
‘Shout’, ‘Everybody Wants To Rule The World’, ‘Sowing The Seeds Of Love’, ‘Woman In Chains’, ‘Mad World’, allemaal zijn het wereldhits van het vooral in de jaren ’80 van de vorige eeuw succesvolle duo Tears For Fears. Stuk voor stuk prachtige songs van Roland Orzabal en Curt Smith die de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan.

Na 3 hitalbums en een decennium lang hitsingles te hebben afgeleverd gingen de heren in 1990 met ruzie uit elkaar om in 2004 een comeback te maken met nieuw album en een wereldtournee. In februari dit jaar zal, 39 jaar na hun debuutalbum, hun gloednieuwe album ‘The Tripping Point’ uitkomen en zijn de heren weer actueler dan ooit.

Thomas Meeuwis stelde voor een beperkt aantal optredens een geweldige band samen om de muziek van Tears For Fears te eren. Twee bandleden stonden in 2006 zelfs op het podium met de mannen van Tears For Fears tijdens Night Of The Proms. Alle hits zullen voorbijkomen, maar ook minder bekende albumtracks en een aantal songs van het genoemde nieuwe album zullen de revue passeren. ‘Let it all out!!’

De Undercoversessies
Topmuzikanten uit de Nederlandse popscene spelen repertoire van de grote artiesten der aarde spelen. Ze zijn al jarenlang een begrip op de Zwarte Cross! De band bestaat uit: 

  • Thomas Meeuwis (Go! Go! Durango!!!) – gitaar, keys, zang
  • Franck van der Heijden (Metropole Orkest, Night Of The Proms) – gitaar
  • Tim Beudel (Queen The Music) – drums, zang
  • Rogier van Wegberg (Night Of The Proms, David Garrett) – bas
  • Arno Slijper (Marco Borsato) – keys
  • Ravenna Moscoso (Lange Frans, Jan Smit) – zang
  • Martin van der Starre (Jan Akkerman Band, Woodstock The Story) – zang

Tickets bestellen